facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Bingo projekt

Splošne informacije, mnenja, izkušnje in podobno na temo Honda.

Moderator: Blue Angels

Bingo projekt

OdgovorNapisal/-a datanitilu » 27 avg 2018 00:23

Pred casom je v druzino zalutal en bingo letnik 1996. Prevozenih 300000 km notri lepo ohranjen je pa karoserija bolj svoh. Se posebej zadaj obrobe in pragovi so rjasti. Mogoce zaradi starih casov predvsem pa ker je najstarejsemu to sanjski avto ( ne sicet s to masino...) se nekako odlocava, da bi to lahko bil projekt s katerim se bova pozabavala in ga zakljucila do takrat ko bo naredil izpit.

Nekako sva se odlocila v grobem za tri faze
1. Servis motorja in ostalih za varnost nujnih komponent. Ta zadeva je bila dosti enostavna saj je avto ves cas vozen in mehansko neproblematicen. To je opravljeno.
2. Obdelava karoserije. Tukaj vidim vec tezav saj je za navzen vidno veliko, vprasanje pa je tudi kaj se skriva spodaj. Zadeva je se toliko bolj obcutljiva, ker mulc budgeta nima prav velikega, no nekaj mu bom seveda dal zraven. Imate mogoce kaksen predlog kdo bi lahko bil primeren izvajalec kleparsko licarskih del.

Rad bi, da je zadeva kvalitetno opravljena, saj bo zelo verjetno sledila tudi tretja faza zaradi katere bo avto res potreboval trdnost. Racunam, ko bo mulc dobil nekaj izkusenj, da bi se lotila menjave motorja da bi ta avto bil v skupno zadovoljstvo in bil eno pribezalisce v mladost.

Torej trenutno bi se lotil izkjucno karoserije za kar iscem kaksen kontakt ali priporocilo.

Lpd
Uporabniški avatar
datanitilu
Uporabnik
 
Pridružen: 05 jan 2014 19:46

Vrni se na Splošno

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost